Met veel plezier verzorg ik allerlei zinnige gesprekken. Voor meer informatie over tarieven en mogelijkheden, mailt u mij alstublieft voor contact: mail@leontiendekker.nl

Zinnige gesprekken- individueel

Ik houd niet van het woord ‘coach’ of adviseur. Dan denk ik altijd aan een setting waarin de coach of adviseur ‘het weet en ziet’ en de ‘klant’ nog niet. Ik vertrek liever vanuit de idee dat beide gesprekspartners het nog niet weten en van daaruit start er een ontdekkingstocht aangevuurd door rake (levens)vragen en verbeeldingskracht.

Zinnige gesprekken- organisaties

Om duurzaam te kunnen opereren is een wendbare organisatie nodig. Maar wat betekent dat? Wanneer wordt samenwerking met onze ketenpartners spannend? Wat is inclusie? Wat is eigenlijk onze purpose? Welke waarden zijn voor deze organisatie belangrijk?

Op deze vragen bestaan geen eenduidige antwoorden die vanachter een laptop bedacht kunnen worden. Ze vragen om verdiepende gesprekken waarin ideeën en concepten onderzocht kunnen worden in plaats van dat je meteen naar de oplossing of een organisatiemodel ‘springt’. Soms moet je, zoals een oosterse wijsheid luidt, vertragen om te versnellen. In deze verdiepende gesprekken kom je gezamenlijk tot wijsheid en tot wat wijs is voor de organisatie. 

Moderator Rondetafelgesprekken & Dagvoorzitter

Leiding geven aan een zinnig gesprek vraagt om een liefdevolle en uitnodigende blik, om een stijlvol heen en weer bewegen tussen praktijken en concepten en om trefzeker onder woorden te kunnen brengen wat er gezegd en niet gezegd wordt. Als moderator en dagvoorzitter ben je eigenlijk een spelleider: je moet het vermogen hebben om met twee werkelijkheden om te gaan, namelijk dat wat op programma staat en dat wat zich ter plekke openbaart door wat mensen meebrengen.